Greta van GV-creatie

Verticale lamellen

Verticale lamellen zijn de perfecte zonwering. Afhankelijk van kleur en uitvoering reflecteren ze liefst 80% van de zon en warmte. Ze houden de koude én ongewenste blikken buiten. Bovendien kunt u met verticale lamellen zelf regelen hoeveel zonlicht u binnen laat.

Door de speling met licht en de strakke vormen passen ze in elk interieur. Het railsysteem kan u opnieuw gebruiken indien u wenst te kiezen voor een nieuw kleurtje of motief. U kunt uw verticale lamellen manueel of elektronisch bedienen. Indien u kiest voor een manuele bediening, dan kan u de lamellen regelen met een touwtje. Voor meer gemak kan u met een simpele druk op de knop van de schakelaar of afstandsbediening de gewenste sfeer creëren in uw woning.

Gordijnen

Vouwgordijnen zijn een alternatief voor de klassieke gordijnen. Ze zijn beschikbaar in alle soorten en maten, met of zonder voering. U kunt kiezen voor vouwgordijnen in textiel met een dikke stof die minder zon en licht doorlaat en warmte-isolerend werkt. Of u kiest voor een transparante stof die net meer licht doorlaat.

De vouwgordijnen bestaan uit een verticaal optreksysteem met koorden die indien gewenst elektrisch bediend kunnen worden. Vouwgordijnen op maat zijn makkelijk te plaatsen en besparen ruimte. Ook creëren ze voor een samenhang in uw interieur.

De op maat gemaakte overgordijnen zijn uiterst geschikt voor op kantoor en in uw woning. Doordat ze veelzijdig zijn, voldoen ze aan elke behoefte. Of u nu brandwerende overgordijnen nodig heeft of nood heeft aan veel of weinig licht, er is een overgordijn voor elke wens. Overgordijnen op maat bieden een extra decoratieve waarde aan uw interieur. Daarnaast zijn ze krimpvrij en heel gemakkelijk te onderhouden.

Horizontale lamellen

De horizontale lamellen zijn geschikt voor elk type woning vanwege de horizontale lijnen die een strak, stijlvol en tijdloos karakter geven aan uw interieur. De horizontale lamellen zijn te verkrijgen in aluminium, hout en kunststof. 

Aluminium lamellen geven uw interieur een moderne uitstraling. U kunt kiezen tussen matte, blinkende, parelmoeren of geperforeerde lamellen in verschillende kleuren en breedtes. Er zijn lamellen met een speciale badkamerkwaliteit waardoor ze geschikt zijn voor vochtigere ruimtes. De lamellen zijn ook voorgebogen, kleur- en lichtecht en krasbestendig.

Wilt u de warmte en gezelligheid van hout verwerken in uw interieur, dan biedt de authentieke collectie houten horizontale lamellen de oplossing. U kunt kiezen uit een breed gamma aan beige- en bruintinten.

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn origineel omwille van hun look en design waardoor u kiest voor meer karakter in uw interieur. Naast het designaspect is er ook een praktisch voordeel door de beperkte pakketgrootte. Zo optimaliseert u uw visueel comfort. Plisségordijnen zijn tevens zeer geschikt voor complexe raampartijen. De meest bizarre vormen zijn mogelijk en dikwijls biedt een plissé u als enige product toch een oplossing om uw raam te bekleden.

Voor de plisségordijnen zijn er tal van bedieningsmogelijkheden. U kunt kiezen voor een optrekkoord en frontrem. Of voor een ketting om de gordijnen op te trekken. Of maak het uzelf nog makkelijker met een elektrische bediening. Met een simpele druk op de knop past u de stand van uw binnenzonwering zo aan.

Paneelgordijnen

Bent u op zoek naar dat vleugje oriëntale sfeer? Dan kan een paneelgordijn soelaas brengen. Deze binnenzonwering staat toe om ruimte te scheppen in uw woning, en bijgevolg ook in uw hoofd. Deze vorm van raamdecoratie wordt steeds populairder. Het is namelijk een manier om de Japanse cultuur naar hier te halen en om een oosterse en serene sfeer te creëren.

De panelen van het paneelgordijn schuiven zijdelings over elkaar heen. Zo krijgt u een mooie overlapping. Panelen in textiel of mozaïek zijn maximaal 1 meter breed, voor panelen in kunststof is dit 30 centimeter.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn in ontelbare uitvoeringen beschikbaar. Ze zijn hygiënisch, besparen plaats, zijn decoratief en efficiënt. De rolgordijnen zijn verkrijgbaar in textiel en zijn beschikbaar in diverse soorten stoffen, motieven en kleuren.

De standaard rolgordijnen zijn gemakkelijk te bedienen en hebben een groot gebruiksgemak. U kunt kiezen uit bediening met een ketting, een veer of een motor. Het doek van het rolgordijn is bovenaan vastgemaakt aan een oprolbuis. Onderaan het doek is een ballastlat voorzien.

Dubbele rolgordijnen zijn uniek in de wereld van binnenzonwering. Bij deze raamdecoratie wisselen transparante en ondoorzichtige stroken textiel elkaar af in een flexibel systeem. Of u nu complete duisternis wilt, net heel veel licht of iets tussen de twee, u hoeft maar even aan het touwtje te trekken en uw kamer baadt in de sfeer die u wilt.